NARUKVICA ME JE POGODILA U OKO! Pevačica NAPUSTILA KONCERT zbog ugrožene bezbednosti, obratila se JAVNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 09:40

"NARUKVICA ME JE POGODILA U OKO!" Pevačica NAPUSTILA KONCERT zbog ugrožene bezbednosti, obratila se JAVNO

Ovo stvarno nikada nije bilo!

Krajnje bizaran i za svaku moguću osudu "trend" gađanja izvođača predmetima se nastavlja. Nakon što su strane zvezde na svojoj koži iskusile bes neukih i nevaspitanih pojedinaca, i domaće zvezde ovaj horor nije zaobišao.

Ne treba ponoviti roditeljima da treba da popričaju sa svojom decom o tome kakve životne ciljeve gaje njihovi mezimci, a pojedine zvezde nakon ovog čina pate od traume i povukli su se iz javnosti. Međutim, nova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedelja donela je i nov slučaj.

Ovoga puta, meta je bila pevačica kantri muzike Kelsi Balerini. Ona je na kratko je pauzirala koncert, nakon što ju je narukvica udarila u lice dok je bila na bini. To je bio poslednji u nizu incidenata u kojima su pevačice bile napadnute ili su na njih bacani predmeti tokom nastupa.

Kako strani mediji navode, Balerini je u sredu pogođena u lice narukvicom koja je bačena iz publike dok je nastupala u Bojsu, u državi Ajdaho, a video snimak incidenta objavljen je na svim društvenim mrežama.

Na videu se može videti da Balerini vidno reaguje na udarac i pauzira svoj nastup pre nego što siđe sa bine.

Kantri zvezda se obratila povodom incidenta na Instagramu, rekavši da je više uplašena nego povređena i da je otišla sa bine da se "smiri".

- Zdravo. Dobro sam. Neko je bacio narukvicu, pogodila me je u oko, i više me je uplašila nego povredila. Svi imamo okidače i slojeve strahova mnogo dublje nego što je prikazano, i zato sam otišla sa scene da se smirim i uverim da se ja, bend, ekipa i publika osećaju bezbedno da nastavimo. To je sve što ikada želim, je da se predstave osećaju kao sigurno mesto za sve nas - napisala je ona na svom Instagram storiju.

A post shared by Kelsea Ballerini (@kelseaballerini)

Ona se takođe osvrnula na incident u objavi na Instagramu sa fotografijama iz emisije.- Dobro sam, hajde da uradimo bolji posao da jedni druge zaštitimo na emisijama - dodala je.

Prošle nedelje, pop zvezdu Avu Maks ošamario je posetilac koncerta koji je izjurio na binu dok je nastupala.

Pevačica je na društvenim mrežama rekla da je zadobila povredu oka i da je osobi koja ju je udarila zabranjeno da nastupa.

A post shared by Sky News (@skynews)

Nekoliko dana ranije, pevačica Bebe Redža udarena je u lice telefonom koji je bacio član publike tokom koncerta u Njujorku, a otprilike istovremeno je nedaću imala i Pink.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.