NAPUSTIO IH MOKA SLAVNIĆ: Zvezdanov otac se hitno oglasio: Ne može više da izdrži ni minut

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 13:21

NAPUSTIO IH MOKA SLAVNIĆ: Zvezdanov otac se hitno oglasio: Ne može više da izdrži ni minut

Ne može da podnese.

Nekadašnji košarkaš Moka Slavnić mesecima unazad je aktivan na društvenim mrežama gde podržava svog sina Zvezdana Slavnića koji je bio deo šeste sezone rijalitija ''Zadruga''. On je punih devet meseci držao stranu sinu, branio ga u medijima i komentarisao kako njegove, tako i postupke drugih zadrugara.

Iznosio je tajne iz njihovog privatnog života, a na iznenađenje mnogih, u potpunosti prihvatio Zvezdanovu preljubničku vezu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Anđelom Đuričić.

Međutim, stariji Slavnić je sada doneo odluku koja je šokirala čitavu javnost. Rešio je da se povuče sa društvenih mreža i o tome je obavestio sve svoje pratioce.

- Dragi moji, hvala vam što ste bili uz mene svih ovih deset meseci i podržavali me. Danas se gasi ovaj profil i ja se vraćam na tribine navijača svoje Crvene zvezde. Želim vam puno sreće i uspeha svima u životu. Voli vas vaš Moka Slavnić - poručio je on.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.