NAPUSTILI BELU KUĆU: Ovih PET ukućana je nakon važnog pisma i obaveštenja Velikog šefa jasno imenovano!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2023, 21:12

NAPUSTILI BELU KUĆU: Ovih PET ukućana je nakon važnog pisma i obaveštenja Velikog šefa jasno imenovano!

Potpuni prekret!

Veliki šef poslao je važno pismo na adresu Bele kuće, koje je pročitala Milena Kačavenda. Pobednici jučerašnjeg izazova morali su da izaberu po jednog ukućana, a onda je vođa morao jasno i glasno da navede njihova imena.

- Draga elito, kao što znate juče ste igrali igru u kojoj je pobedila ekipa u kojoj su bili Anđela, Luka, Danijel, Nikola Lakić i Terza. Oni sada moraju da obaberu po jednog ukućanina, a vođa mora jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i glasno da kaže o kome se radi - glasilo je pismo.

Jovana Tomić Matora, Vivien, Mensur Ajdarpašić, Mika Mileusnić i Aca.

Nakon toga stiglo je još jedno pismona adresu u Šimanovcima.

- Draga elito, nakon što su pet takmičara odabrali pet najboljih, oni su postali odabrani u ovoj nedelji. Nakon čitanja pisma, bivši odabrani treba da se isele iz kuće odabranih kako bi se novi uselili - glasilo je pismo.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.