NAPUSTILA ZADRUGU I PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Udala se i dobila bebu, a danas je malo ko prepoznaje! (Foto)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 07:46

NAPUSTILA ZADRUGU I PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Udala se i dobila bebu, a danas je malo ko prepoznaje! (Foto)

I dalje je lepotica.

Pevačica Andrijana Radonjić bila je učesnica prve sezone rijalitija “Zadruga“, a mnogi je pamte po ljubavnoj romansi koju je imala sa pevačem Nemanjom Đerićem Đeksonom. U pomenutoj sezoni pored pevačice, učesnik iste bio je i njen otac Duško Radonjić, koji je veoma žestokim rečima komentarisao svoju ćerku, te je često isticao i da će je ljubavni odnos sa reperom, možda i koštati nakon rijalitija.

Nakon učešća u rijaliti programu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Andrijana se posvetila  muzičkoj karijeri. Veoma je vredno radila, a na svoj odnos sa reperom pevačica je stavila  tačku i nije imala želju ni da ga sretne nakon završetka njihove ljubavi.

-Ništa nije onako kako je bilo u “Zadruzi“, a ni ja nisam ista kao što sam bila tamo. Sa onima kojima sam ostala u super odnosima nakon rijalitija, vrlo brzo se to i završilo. Moje procene su jako loše- rekla je pevačica “Blic“, prilikom sumiranja svojih prijateljstva u prvoj sezoni.

Prošle godine, rijaliti učesnica izgovorila je sudbonosno “da“ izabraniku Franu Mikuliću, na obali mora u  Hrvatskoj, a dve godine pre toga dečko je zaprosio na vrhu čuvene Burdž Kalife. Andrijana i njen suprug, su takođe, na dan svadbe otkrili i pol deteta koje čekaju.

A post shared by Andrijana Radonjic Mikulić (@andrijana_official)

Bračni par je krajem prošle godine, dobio sina, kome su dali ime Vito, a pevačica je prvu fotografiju podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

A post shared by Andrijana Radonjic Mikulić (@andrijana_official)

Radonjićeva, često na društvenim mrežama podeli sa pratiocima fotografije, kako sa sinom, tako i sa suprogom, a definitivno je i dokazala da se u rijaliti format nikada više ne bi vratila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.