NAPUSTILA ZADRUGU GRCAJUĆI U SUZAMA: On izleteo za njom, pa PLAKALI zajedno - Bacili BUBICE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 09:16

NAPUSTILA ZADRUGU GRCAJUĆI U SUZAMA: On izleteo za njom, pa PLAKALI zajedno - Bacili BUBICE (VIDEO)

Slom.

Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović tokom noći su imali raspravu, jer se on posvađao sa ostalim zadrugarima. Veselinovićeva je u jednom momentu čak izletela iz Bele kuće grcajući u suzama, a nakon što je porazgovarala sa Mensurom, oboje su se vratili u kuću i legli zajedno u krevet.

Međutim, iako je delovalo da su sve probleme rešili razgovarajući napolju, odjednom su oboje počeli da plaču u krevetu. Već tada nijedno od njih nije nosilo bubicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa se nije moglo čuti šta pričaju, ali su oboje brisali suze sa lica.

Mensur je jecao kao malo dete na njenom ramenu i sve vreme je grlio, a kako je sve izgledalo pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.