NAPUSTILA SRBIJU I SKLONILA SE: Dok je Dejan Dragojević udavao sestru, Dalila je ovako reagovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 16:52

NAPUSTILA SRBIJU I SKLONILA SE: Dok je Dejan Dragojević udavao sestru, Dalila je ovako reagovala

Svi su se zapitali samo jedno.

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 5" Dalila Dragojević je od trenutkla napuštanja imanja u Šimanovcima svoj život organizovala prema svojim merilima. Krenula joj je voditeljska karijera uzlaznom putanjom, okružila se iskrenim prijateljima i iz života izbacila sve one koji su je kočili.

No, kako to obično biva, pratioci su se zapitali kako li se osećala u trenucima kada je Dejan Dragojević sa svojom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodicom uživao kada je udavao sestru. Neki su čak spekulisali da joj nije bilo drago.

Dok je Dejan udavao svoju sestru pre nekoliko dana, svi su se zapitali na koji način je Dalila provodila vreme.

Istina je takva, da je ona živela svoj život, ne osvrćući se na prošlost jer je odavno odlučila da nastavi dalje sa svojim životom.

Danas je obelodanila kako je napustila Srbiju i otišla u svoj dom koji je smešten u Bosni i Hercegovini, što je i podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

- Dome slatki dome - napisala je Dalila Dragojević držeći kafu u rukama, pokazujući da uživa u svom miru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.