NAPUSTILA SRBIJU! Dara Bubamara U LUKSUZU od koga zastaje dah! KRIJE muško društvo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 13:52

NAPUSTILA SRBIJU! Dara Bubamara U LUKSUZU od koga zastaje dah! KRIJE muško društvo!

Od prizora zastaje dah!

Dok domaća estrada strepi od pandemije, Dara Bubamara obilazi svet.

Pevačica je ,"prinudni odmor" započela u Grčkoj, da bi nastavila da niže putovanja u Tursku, na Maldive, Španiju, i sad je stigla čak do Zanzibara.

Dara je već duže vreme u emotivnoj vezi sa 21 godinu mlađim dečkom, ali to nije javno potvrdila. Mada, snimci sa društvene mreže Instagram to potvrđuju.

Pevačica nije otkrila ni s kim je ovog puta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otišla u Zanzibar, ali je svoje fanove počastila lepim video-snimcima, na kojima je jasno da uživa u luksuzu.

Takođe, ono što je zanimljivo jeste da je na jednom od snimaka koji je objavila na Instagram storiju, u kadar uleteo nepoznati muškarac, dok je Bubamara pokazivala hotelsku sobu u kojoj je odsela.

Nije poznato o kome je reč, ali Dara to možda otkrije u narednim danima, kada bude objavljivala fotografije sa plaže. Kada smo je pozvali, bila je nedostupna za komentar.

ISPOVEST NAKON HAPŠENJA SA 30 GRAMA HEROINA! Bane Vidaković pokušao da se opravda: "ŽAO mi je što..." (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.