NAPUSTILA DRŽAVU: Luna OTPUTOVALA bez Marka, a on je NE PRATI na Instagramu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPUSTILA DRŽAVU: Luna OTPUTOVALA bez Marka, a on je NE PRATI na Instagramu!

Kriza na pomolu!

Sudeći po komentarima fanova i činjenici da se Luna Đogani i Marko Miljković više ne pojavljuju zajedno u javnosti, a ne oglašavaju se po pitanju njihovog odnosa, sumnja se da je njihova veza u krizi.

Pored neprestanog apela fanova da se oglase i razjasne ovu misteriju, njih dvoje i dalje ćute. Juče je bila i Markova slava, a on ju je sudeći po objavama na Instagramu proslavio bez Luna.

Na sve to, Đoganijeva je danas napustila državu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavila je najpre sliku iz kafića na aerodromu na kojoj nije bilo Marka, a nakon toga i kada je avion poleteo.

Za to vreme Marko se vozio negde po Novom Beogradu, a pohvalio se i da je dobro kada na Instagramu pratiš samo jedan profil a to je profil njegovog brenda "Sikter 52",  dakle Lunu ne prati.

"KO KAŽE DA NISAM SKRAŠENA?!" Ceca iznenadila - nikada otvorenije o svom EMOTIVNOM STATUSU (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.