NAPUSTILA BELU KUĆU! Aleksandra NAPALA Brendona - obezbeđenje odmah reagovalo zbog AGRESIVNOG ponašanja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2021, 08:37

NAPUSTILA BELU KUĆU! Aleksandra NAPALA Brendona - obezbeđenje odmah reagovalo zbog AGRESIVNOG ponašanja!

Paklena noć u Zadruzi.

Branislav Radonić Brendon seo je sa Majom Marinković kako bi je utešio, budući je ponovo imala fizički obračun sa Markom Janjuševićem Janjušem zbog njegovog razgovora sa Aleksandrom Nikolić.

- Ona se ponaša kao k*rva, one se ponašaju kako treba, po pravilima, ti se ne ponašaš kao k*rva! Ti jednostavno voliš njega i to je to. Ja ne znam da li je ona k*rva, pričaju za nju to. Ali se ona ponaša kao k*rva! Marš p*čka ti materina, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponašaš kao k*rva, a izgledaš tako! Zašto se mešaš? - urlao je Brendon.

- Ja k*rva? Čime se ja mešam? Neka sam k*rva. Ti ćeš dobiti tužbu za to! - odbrusila je Aleksandra.

- Šta su ti radili u separeima, nelegalna prostituko! K*rvu u zatvor! Pričaju da si se j*bala u Albaniji, a video sam neke snimke napolju! Maja je moja drugarica, a ova ovde je zaj*bava! - vikao je Brendon.

Aleksandra je gađala Brendona hranom, a potom je potegla i šolju na njega. Obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću kako bi sprečilo fizički obračun. Zbog agresivnog ponašanja Aleksandra je završila u zatvoru.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.