NAPUŠTAJU DRŽAVU! Marko PRIZNAO, Anabela LJUTA NA NJEGA, on i Luna MORAJU da URADE OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPUŠTAJU DRŽAVU! Marko PRIZNAO, Anabela LJUTA NA NJEGA, on i Luna MORAJU da URADE OVO!

Nisu izgladili odnose!

Luna Đogani je danas gostovala u emisiji na televiziji Pink kada je progovorila o mnogim stvarima koje se odnose na njen život nakon izlaska iz Zadruge.

Mi ćemo u ovoj vesti napravite retrospektivu njenog gostovanaja.

Prvo je govorila o svom prvencu, pesmi Deveti krug pakla, za koju kaže da bi promenila ime, jer ipak sebe smatra anđelom da bi joj se pesma zvala tako. Potom je rekla kako je pesma napisana metaforički, a potom je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekla da nju mogu da razumeju samo inteligentni ljudi, a njen komentar ne priliči budućoj zvezdi što bi ona želela da postane.

Pesme je birala Anabela, njena majka, a time smo dobili potvrdu da je njena autoritativnost kao majke i ovde došla do izrađaja.

Potom se u emsiju uključio i Marko Miljković koji je rekao da oni ne žive zajedno kako se tvrdilo, već da on prespava kod nje i ona u njegovom stanu, ali da iako su često zajedno još ne razmišljaju o braku.

On je takođe pomenuo i da njegov odnos sa Anabelom Luninom majkom nije baš najbolji i da mu ona zamera što je Lunu vređao u Zadruzi, ali da planira da sa njom izgladi odnose kada se njih dvoje vrate sa odmora iz Egipta, a odmor je rezervisan za 3. avgust.

Potom se i Luna u studiju osvrnula na priču koja je ovih dana zapalila mreže, a to je da je stan u kojem živi, navodno iznajmljen, a ne u njenom vlasništvu.

- Namerno sam okačila taj stori, htela sam da svi znaju da je to moj stan u kojem ću uvek živeti. Marko prespava, ali ne živimo zajedno. Naravno da ljudi pričaju i to sam i očekivala - rekla je Luna.

Domaćinstvo ne vodi sama.

- Ja ne kuvam, a imam ženu koja mi čisti, mama dođe pomogne, ali najviše se družimo i tako

VRELA KIJA KOCKAR SNIMLJENA NA PLAŽI! Grudi kipe iz mini-kupaćeg, gaćice ističu oblu g*zu! Uh! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.