NAPUNILA JOJ DEKOLTE NOVCEM, PA JOJ LJUBILA GRUDI: Pogledajte kako je Jana reagovala na ponašanje Đanijeve supruge

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 08:12

NAPUNILA JOJ DEKOLTE NOVCEM, PA JOJ LJUBILA GRUDI: Pogledajte kako je Jana reagovala na ponašanje Đanijeve supruge

Svadba za pamćenje!

Folker Radiša Trajković Đani oženio je mlađeg sina Marka, 16. decembra 2021. godine, ali su za juče zakazali crkveno venčanje i svadbu.

Na samom venčanju našli su se mnogobrojni prijatelji, članovi porodice ali i kolege, koji su nakon što su mladenci izgovorili sudbonosno "da" pred Bogom, otišli u restoran gde su nastavili slavlje.

Jasno je da su najveseliji gosti bili Đani i Slađa, a sada su osvanuli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i momenti sa proslave koji to i dokazuju.

Dok je Jana Todorović, pevala jedan od svojih mnogobrojnih hitova, Slađa joj je prišla i izvadila veliku sumu novca, te joj je novčanice gurala u dekolte.

Jana se nasmejala i nastavila je da peva, a Slađa se u jednom trenutku savila te je poljubila u grudi.

Ovo je iznenadilo mnoge, kao i pevačicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.