NAPUNILA 57, A IZGLEDA KAO BOMBA! EVO kako je izgledala kad se UDAVALA za POZNATOG FUDBALERA!

Izvor: Svet, 22.Jul.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPUNILA 57, A IZGLEDA KAO BOMBA! EVO kako je izgledala kad se UDAVALA za POZNATOG FUDBALERA!

Poznata glumica Lidija Vukićević juče je napunila 57 godina, a na društvenim mrežama pokazala je kako izgleda za svoj rođendan.
– Razmišljam i sabiram sve blagoslove koje mi je Bog dao i srećna sam. Moram da vam kažem (ne znam kako se to zove) ali ja i dalje mislim da mi najlepši dani i najlepše stvari tek dolaze, verovatno sam nepopravljiv optimista. Veliku ljubav svima šaljem, zahvaljujem se na divnom zajednički provedenom vremenu, svim porukama i želim vam zdravlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << – napisala je Lidija ispod fotografija u žutoj haljini.








View this post on Instagram















Razmišljam i sabiram sve blagoslove koje mi je Bog dao i SREĆNA SAM. Moram da vam kažem(ne znam kako se to zove) ali ja i dalje mislim da mi najlepši dani i najlepše stvari tek dolaze😀😀😀verovatno sam NEPOPRAVLJIV OPTIMISTA😀😀Veliku ljubav svima šaljem ,zahvaljujem se na divnom zajednički provedenom vremenu ,svim porukama i želim vam ZDRAVLJA🍀❤️ #mybirthday
A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on Jul 20, 2019 at 5:07am PDT


Glumica se davne 1991. godine bila udala za fudbalera Mitra Mrkelu, a Lidija i on su u braku dobili dva sina, Andreja i Davida. Na društvenim mrežama mogu se pronaći njihove fotke sa venčanja, a evidentno je da se Lidija gotovo uopšte nije promenila.
Mitar Mrkela igrao je za OFK Beograd i Crvenu zvezdu, a trenutno je direktor mlađih kategorija u Fudbalskom savezu Srbije. Od Lidije se razveo 2000. godine, kada je Andrej bio u prvom razredu osnovne, a David imao tri godine.








View this post on Instagram















#lidijavukicevic #mrkela #1991 #vencanje #rarephoto #jugoslavija #boljizivot
A post shared by @ foto.nostalgija on Feb 13, 2017 at 5:36am PST


Lidija je u intervjuima otkrila da je sinove podigla bez ičije pomoći. Smatra da je figura oca bitna, ali ne kao uloga majke.
– Sama sam vaspitavala decu. Apsolutno sam im i jedan i drugi roditelj. Ne kažem da se moj bivši suprug nije bavio njima. Naravno da jeste, ali je drugačije meni jer živim s njima sama poslednjih 17 godina. Andrej je bio u prvom razredu osnovne, a David je imao tri godine kada smo se razveli. Ne podnosim izraz samohrana majka. I ne podnosim da čujem da se majka žali kako sama mora sve – rekla je Vukićevićeva.
Svet
The post NAPUNILA 57, A IZGLEDA KAO BOMBA! EVO kako je izgledala kad se UDAVALA za POZNATOG FUDBALERA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.