NAPRAVIŠ DETE, a onda mu oduzmeš normalan život Ivan Marinković na žestokom UDARU zbog malog Željka: Ovo je SRAMOTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 19:47

"NAPRAVIŠ DETE, a onda mu oduzmeš normalan život" Ivan Marinković na žestokom UDARU zbog malog Željka: "Ovo je SRAMOTA"

Đedović nije birao reči dok je pričao o cimeru!

Učesnik "Elite" Marko Đedović razgovaro je sa cimerima u dvorištu Bele kuće i tom prilikom žestoko opleo po Ivanu Marinkoviću.

On je prokomentarisao način na koji Ivan tretira svoju decu.

- Detetu treba novac za hranu, piće, malo da se prošeta sa društvom. Kakva alimentacija? To dete potroši za jedan dan. Ovo je sramota. Bolje ja brinem o svojim ljubimcima, nego on o deci. Napraviš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dete, a onda mu oduzmeš normalan život - rekao je Đedović pa dodao:

- Tom detetu je prekinuto detinjstvo. Je l' te terao neko na to? Nije! Šta se onda bre buni? Onda mi takvi dolaze i dele moralne lekcije. On umesto da ispravi sve što je radio, on prstom ne miče. Treba da se ispravi, a on ne radi na tome.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.