NAPRAVIO SAM GREŠKU: Aleksa Savić PROGOVORIO o NJOJ, pa PRIZNAO krivicu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2019, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPRAVIO SAM GREŠKU: Aleksa Savić PROGOVORIO o NJOJ, pa PRIZNAO krivicu! (VIDEO)

Sve je rekao.

Aleksa Savić, nakon što su Mina Vrbaški i Eleonora Miljković rekle šta su imale o skandalu koji su mu napravile, ustao je i izneo svoje mišljenje. Nije krio da je bio šokiran kada je čuo priču koja kruži Belom kućom - priču koju je znala Mina, njegova drugarica, koja mu ništa nije prenela.

- Ja sam bio šokiran, i Savo i ja, mi nismo imali pojma zato što smo mi bili nedelju dana pre toga... Bio sam u hotelu i izolovan od cele te priče. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ceo dan sam i on i ja, provodili smo vreme kod doka, nismo znali šta se dešava u kući. Juče kada su ljudi krenuli da ustaju, ja sam bio u šoku! Ja nijednu poruku nisam poslao Nori. Ja jesam napravio grešku, jer nisam to sasekao u korenu. Još jedna stvar, dok se cela priča dešavala ovde, mi nismo znali da se priča širi po kući. Ne ide mi u glavu da mi Mina nije prenela da se to priča po kući - izjavio je Aleksa.

Pogledajte rezultate

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.