NAPRAVIO POMETNJU U PAROVIMA! Lakićev otac se POKAJAO što je uopšte došao! Želeo je samo jedno...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2018, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPRAVIO POMETNJU U PAROVIMA! Lakićev otac se POKAJAO što je uopšte došao! Želeo je samo jedno...

Započeo stravičnu svađu!

Sinoć je učesniku sedme sezone "Parova", Nikoli Lakiću, došao otac Nenad Lakić, što je ga je u neverovatnoj meri iznenadilo.

Nikolinog oca odavno nismo imali prilike da vidimo u vili, te je ovo bio pravi šok za sve takmičare.

On je odmah ocenio učešće svog sina u najpozitivnijem mogućem kontekstu:

- Nikola je jedan dobar momak, ti si sine moja duša i ljubav i volim te najviše na svetu - izjavio je Lakićev >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otac, pa potom prokomentarisao svoju bivšu snajku Izabelu Alijoski:

- Izabela se promenila, sazrela i lepo je videti u nekom drugom izdanju - rekao je Lakićev otac, pa se potom osvrnuo na njihovu vezu i zaključio da kada Nikola jednom prekine, tome nema povratka.

Pred sam kraj "Roditeljskog sastanka" došlo do vatrenog okršaja Milijevog oca Rakca i oca Nikole Lakića.

Kako je Rakac veći deo emisije pokušao da razjasni pojedine detalje iz Voljenkinog života, koji se između ostalog tiču i njegovog sina Milutina Radosavljevića Milija, Lakićevom ocu poprilično je zasmetalo:

- Jako si spor, daj prostora drugim gostima da progovore. Ti bi ovde bio najveći glumac, najbolje bi bilo da se prijaviš - izjavio je Lakićev otac.

- Počeo sam da razgovaram sa Voljenkom, i niste mi dozvolili da završim, i sada kada treba da kažem najvažnije vi ste me prekinuli - branio se Rakac.

Lakićevom ocu, Nenadu, preselo je veče i pokajao se što je uopšte došao u emisiju "Roditeljski sastanak" - tvrdi on sam.

Nakon žuste rasprave do koje je došlo sa Milijevim ocem Rakcem shvatio je kako stoje stvari, ali se i potrudio da objasni razliku između svog sina Nikole i Milija:

- Pokajao sam se što sam uopšte došao ovde zbog Rakca i zbog Milija, nije takva priča bila napolju, želeo sam da vidim svog sina, jer ga nisam video dva meseca. To što ti živiš od danas do sutra i kažeš da Nikola nosi dvadeset dinara u džepu... Pa ti češ da živiš pet dana, a pet da češ da gladuješ. Moj Nikola če živeti čitav život i imaće, i na Sibir da ga pošalju on će naći posao. U tome je velika razlika između Nikole i Milija - izjavio je Lakićev otac.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

ZDRAVLJE UGROŽENO! Kijine reči povodom tumora - Lakše mi je da pričam sa Slobom nego sa majkom!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.