NAPRAVIO JE PUNO PROBLEMA Ovo je istina o odnosu Marije Šerifović sa ocem - Roditelje ne možemo da biramo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 09:59

"NAPRAVIO JE PUNO PROBLEMA" Ovo je istina o odnosu Marije Šerifović sa ocem - Roditelje ne možemo da biramo!

Evo šta je sve pevačica rekla o njemu!

Pevačica, Marija Šerifović odrasla je u muzičkoj porodici. Majka Verica Šerifović, poznata je kao interpretator narodne muzike, dok su baka i deka život posvetili starogradskoj pesmi.

I dok je pevačica s majkom veoma blistak, te se neretko nađe i u njenim klipovima koje sinam za svoj kanal na Jutjubu, o ocu Rajku ne govori tako često.

Kako su Rajkove komšije iz ispričale prošle godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on je dobra čovek koji voli koju da popije, a zbog bolesti su, kako kažu, lekari morali da mu odseku prst na nozi. Svojevremeno je, govoreći o odrastanju u Kragujevcu, Marija otkrila da se njeni roditelji Rajko i Verica nisu slagali, kao i da je bila saglasna sa njihovom odlukom da se razvedu, a njen odnos s ocem Rajkom Šerifovićem i dan danas intrigira javnost.

- Od Rajka i Verice pokupila sam one najbolje karakteristike. Neka harizma, širokogrudost i fer odnos prema ljudima", rekla je ona jednom prilikom i dodala: "To sam od Rajka nasledila, što ne znači da sve to nije Verica, ali od nje svakako pevanje koje je danas moj poziv - priznala je pevačica koja je s ocem izgradila odnos pun poštovanja i ljubavi.

- Napravio je Rajko puno problema u životu i ja sam to njemu sve oprostila jer prvo je moj otac, a drugo roditelje ne možemo da biramo - istakla je Marija u jednoj emisiji.

- Nedavno smo se videli u Kragujevcu i rekao mi je: "Ma što god da sam napravio loše, pogrešno, naopako barem znam da sve što ima veze s tobom da sam napravio ispravno'"-  prisetila se Marija tada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.