NAPRAVILA SI BEDNIKA OD MENE! Privatne prepiske Viki i Osmakčića, hoće da je vrati? Izvini, bolelo me je..!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 15:52

"NAPRAVILA SI BEDNIKA OD MENE!" Privatne prepiske Viki i Osmakčića, hoće da je vrati? "Izvini, bolelo me je..!"

Srbija Danas u posedu prepiski Marka i Viktorije!

Viktorija Mitrović, bivša rijaliti učesnica "Zadruge" bila je u ljubavnoj vezi sa teniserom i bivšim zadrugarom Markom Osmakčićem tokom učešća u Imaginarijumu, međutim, iako su svoju ljubav nastavili i nakon rijalitija, čini se da su nedavno definitivno staviti tačku na njihov odnos.

Jedno vreme su se i krili od očiju javnosti, a sada je Viktorija za SrbijaDanas otkrila da se seli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Zagreb te da će tamo započeti novi život sa svojim izabranikom DETALJNIJE PROČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.

Ovo je čini se, zabolelo Osmakčića, te je ekipa našeg portala došla u posed privatnih poruka između Marka i Viki.

U porukama se jasno vidi da je Osmakčić povređen te u jednom trenutku i piše da je Viki "napravila bednika" od njega, kao i da je utehu tražio u drugim devojkama.

- Izvini, bolelo me je, nisam znao kako da izbacim bol, pa sam te povređivao. Izvini. - bila je jedna od poruka.

- Pa nisi me povredio, navikla sam, već sam oguglala - odgovorila je Viktorija.

- Kakvog si bednika od mene napravila - nastavio je on.

Potom, kako se vidi u porukama, Marko prebacuje Mitrovićki što objavljuje fotografije sa drugim muškarcima, očigledno jer mu je to zasmetalo

Prepiske pogledajte klikom na galeriju ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.