Izvor: Scandal.rs, 29.Mar.2019, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPRAVILA SELFI S MOJIM DEČKOM, PA OKAČILA NA INSTAGRAM: Stanija BRUTALNO ISPROZIVALA Sandru Afriku! (VIDEO)

Stanija Dobrojević nakon što se ispričala sa Markom Stolićem i Marijanom Zonjić, otišla je u izolaciju, gde se nalazio Pavle Jovanović. Kako je bila vidno besna i iznervirana, i Pavlu je ispričala istu priču koju je Stoliću i Zonjićevoj. Naime, ono što je iziritiralo Staniju jeste napad Lepog Miće tokom emisije zbog toga što je The post NAPRAVILA SELFI S MOJIM DEČKOM, PA OKAČILA NA INSTAGRAM: Stanija BRUTALNO ISPROZIVALA Sandru Afriku! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Stanija BRUTALNO PROZIVA: Sandra Afrika je KUČKA, kačila je selfi sa mojim dečkom KAKO BI MI NAPAKOSTILA!

Izvor: Svet, 29.Mar.2019

Stanija Dobrojević i Pavle Jovanović su u izolaciji budući da su nominovani ove nedelje za izbacivanje, pa su potegli priču o nedavnoj Gastozovoj poseti koja je napravila haos u Zadruzi.. Tačnije, haos je nastao zbog toga što je Stanija šetala sa Gastozom po imanju kako bi mu pokazala sve, što...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.