NAPRAVILA HAOS! Svi KOMENTARIŠU ovu VODITELJKU Beovizije, a SVE zbog JEDNOG DETALJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2020, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPRAVILA HAOS! Svi KOMENTARIŠU ovu VODITELJKU Beovizije, a SVE zbog JEDNOG DETALJA!

Bacila takmičare u senku!

 Voditeljka Dragana Kosrjerina privukla je ogromno pažnju javnosti i izazvala lavinu komentara zbog jednog detalja koji je trebao da krasi njen izgled na pesmi Beovizije.

Reč je o ukrasu za kosu u obliku guštera. Voditeljka je nosila žutu glamuroznu haljinu, a ovaj dodatak bio je za neke adekvatna dopuna, a za neke suvišan detalj.

 Voditeljka Dušica Jakovljević se čak i našalila na račun njenog modnog dodatka. Snimila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je kod svoje kuće prazan akvarijum, ispod koga je napisala da ju je njen gušter napustio, a onda objavila sliku Kosjerine sa ovim ukrasom u kosi i zamolila ljude iz RTS - a da joj vrate njenog guštera.

Povodom ovoga se oglasila i Kosjerina.

- Gušter? To nije bio gušter, već veoma lep nakit. Detalj koji je bio tu da malo razbije tu moju grivu koja je uvek prisutna kad god pustim kosu i napravim neke talase ili lokne. Meni se dopao. Skrenuo je pažnju i mislim da takav detalj i treba da bude, da skrene pažnju. I nekome će se uvek dopadati, a nekome neće. Meni je, pre nego što izađem na scenu, važno da se ja osećam dobro sa tim. Ako se ja osećam dobro, što se mene tiče, modni kritičari mogu da pišu tri meseca o tome - izjavila je ona.

"Svi pravi PAPUČARI, kao ja, znaju kako ŽENE BIJU": Veljko nikad otvorenije o Bogdani i tome zašto neće da se odseli od Cece (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.