NAPRAVIĆU LOM, POSTAJEM PEVAČICA! Nina Đogani zasijala na proslavi punoletstva, otkrila da li ulazi u Zadrugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 18:50

"NAPRAVIĆU LOM, POSTAJEM PEVAČICA!" Nina Đogani zasijala na proslavi punoletstva, otkrila da li ulazi u Zadrugu

Ekskluzivno za Srbiju Danas progovorila na brojne teme.

Porodica Đogani sinoć je napravila je gala slavlje za 18. rođendan Nine Đogani, a među prisutnima bili su i Luna i Marko Miljković sa ćerkicom Miom, Anabela Atijas, Gagi i Adam Đogani.

Nina je zablistala na svojoj proslavi, a sve prisutne je osim njene lepote oduševio i njen stav i pristup medijima, te je ostavila utisak izuzetno fine i kulturne devojke. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Slavljenica je u ekskluzivnom intervjuu za portal SrbijaDanas progovorila o brojnim temama. Dotakli smo se njenog odrastanja pod lupom javnosti, vršnjačkog nasilja koje je doživela i planova za budućnost.

- Zdravlje! Samo zdravlje, ništa sem zdravlja - rekla je Nina.

- Dosta je uticalo. U nekim trenucima sam se osećala kao da želim da pobegnem od svega toga, od medija, nisam želela uopšte da budem u javnom svetu. Ljudi me danas dosta podsećaju na to i pitaju: "Kako sada hoćeš, a nisi htela?". Zato što sam ja gledala stranu tog rijalitija i nisam to htela, mislila sam da je sve u tome i da je ceo život samo tako ali sam dosta ojačala ovih godina zbog prozivki i svega toga... - kazala je Đoganijeva.

- Volela bih da se bavim muzikom, želim da budem pevačica - otkrila nam je slavljenica.

- Nije još. Zato što ako budem to radila, biću prvo solo - rekla je Nina.

- Nikada! - odsečna je bila Nina.

- Nismo baš delile neke savete lično, samo mi je rekla da budem to što jesam. Da se ne foliram nikada - iskrena je bila Đoganijeva.

- Uticalo je... Pa dobro, jer sam za svoje godine dosta zrela. Nekako sam oguglala na hejt i ne pogađaju me više stvari kao nekada koje su me izbacivale iz takta. Sada sam mirna duša. Nemam tremu, ceo život mi je ovako - kazala je Nina.

- Ma nisam, šta vam je. Nije za javnost! Popiću vino. Najviše ću se provesti uz maminu pesmu "Napraviću lom". Napraviću lom večeras uz vino - rekla je kroz smeh slavljenica.

Ceo ekskluzivni intervju pogledajte u videu ispod teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.