NAPRAVIĆU HAOS! Dalilina kuma se oglasila pred ULAZAK U ZADRUGU! Ona je nova učesnica rijalitija

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 18:52

"NAPRAVIĆU HAOS!" Dalilina kuma se oglasila pred ULAZAK U ZADRUGU! Ona je nova učesnica rijalitija

Jedva čekamo.

Gordana Vasić, venčana kuma Dalile i Dejana Dragojevića, ulazi u "Zadrugu 5" da se obračuna sa starletom!

Ova Šapčanka otkriva da je šest meseci izdržavala Dalilu, a kad joj je "zavrnula slavinu", starleta ju je svuda blokirala i nikad se više nisu videle.

- Spremna sam da se suočim sa Dalilom u rijalitiju! Razočarala me je i zato sam odlučila sve da otkrijem. Bila sam njen fan, slala sam joj poklone i novac, javno sam je podržavala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zato me je, dva dana pred venčanje sa Dejanom, pozvala da joj budem kuma. Pristala sam... Prvi put smo se videle na venčanju i tada je dobila od mene pare u koverti i poklone od 1.000 evra! Kad se venčala i dobila poklon, nije me ni na ručak odvela - priča Gordana.

Dalilina kuma je uprkos tom poniženju nastavila da je finansira!

- Čak sam i njenom psu Tediju kupila kola koja koštaju 200 evra, jer mi je ona to tražila! Ma svake nedelje sam joj uplaćivala minimum 5.000 dinara i kupovala apsolutno sve što mi je tražila. Tako sam radila šest meseci, na nju sam potrošila bar 3.000 evra. A onda, kad sam je pozvala na rođendan, nije htela da dođe. Tad sam prestala da joj uplaćujem novac. Kad je Dalila videla da više nema koristi od mene, blokirala me je svuda - priča Gordana.

Ona je ubeđena da je rijaliti zvezdu stigla karma.

- Ona je zla i to je pokazala na televiziji. Zaslužila je da je Filip Car ponižava! Eto, on je sada samo iskorišćava kao što je ona mene. Ma napraviću haos kad se budemo videle, godinama čekam ovu priliku - obećava Gordana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.