NAPOLJE! U finalu ovo ime se neće čuti - publika dala svoj konačan sud, ni duplirani glasovi nisu pomogli

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 07:38

NAPOLJE! U finalu ovo ime se neće čuti - publika dala svoj konačan sud, ni duplirani glasovi nisu pomogli

Došao je kraj učešća.

Sinoć se u "Zadruzi 6" odigralo vanredno izbacivenje, jer veliko finale je sve bliže, a takmičara je i previše. U igri za ispadanje bili su Anita Stanojlović, Marko pertušević Petrući i Bojan Boki Simić.

Do samog kraja je bilo napeto, ali sud publike je bio nemilosrdan i jasan, te smo dobili ime učesnika koji je ostao bez mogućnosti da se bori za glavnu nagradu.

- U jedan obruč stajete i prebacujete iz jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u drugi, ko prvi stigne, on je pobednik i njemu se dupliraju glasovi - rekao je Marko i time najavio počet igrice "spasa".

- Boki je pobednik u igrici. Jedan od vas ima 26%, jedno 57% i jedno 17% . Petrući ostaješ, možeš kod Palčice. Anita i ti ostaješ, možeš da se pozdraviš sa svima - rekao je voditelj i time saopštio da je i pored dupliranih glasova, Bojan Simić izbačen.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.