NAPIPALA SAM NEŠTO! Marina Visković iskreno o OPERACIJI TUMORA DOJKE - Uputila važan apel ženama

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2020, 23:32

"NAPIPALA SAM NEŠTO!" Marina Visković iskreno o OPERACIJI TUMORA DOJKE - Uputila važan apel ženama

Sada se super oseća!

Ove večeri na promociji spota i pesme Ilde Šaulić ''Sad me tražiš'' pojavile su i pevačice Marina Visković, Marina Tadić, kao i voditeljka TV Pink Dajana Paunović, koje su i učestvovale u ekranizaciji ove numere.

Tom prilikom, Marina Visković je, između ostalog, govorila i o nedavnoj operaciji tumora dojke, za koji se, na sreću, ispostavilo da je benigni.

- Mislim da smo prenele tu atmosferu. Mnogo nam je zabavno. jedan zdrav >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << humor, energija... Kad postoji neki problem, tu smo jedna za drugu, U bilo koje doba dana ili noći one su tu - rekla je pevačica, a onda se osvrnula na svoju nedavnu operaciju tumora dojke.

- Super sam, odlično, ništa se strašno nije desilo. Ja sam tu nešto napipala, sve je to bilo preventivno i sada je sve u najboljem redu. Ja sam neko ko vodi računa i vrlo je obazriv po pitanju zdravlja. Idem redovno na preglede i apelujem na sve žene da redovno posećuju lekara. Plašila sam se korone, ali više se ne plašim - poručila je Marina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.