NAPALA VODITELJA ZADRUGE - Zorica Marković pobesnela, prekinula emisiju! Haos u programu uživo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 19:56

NAPALA VODITELJA "ZADRUGE" - Zorica Marković pobesnela, prekinula emisiju! Haos u programu uživo!

Ovo ju je baš pogodilo!

Voditelj Osman Karić je u današnjoj "Amneziji" pročitao nekoliko šaljivih stihova koje je osmislio ove nedelje, a pevačicu i rijaliti učesnicu Zoricu Marković je pogodilo to što joj je kroz pesmu prokomentarisao njene česte boravke u toaletu, gde često vodi razgovore sa Anom Ćurčić.

Pevačica je pobesnela i upala u studio kako bi se obračunala sa Osmanom.

- Da li si rekao da je meni mesto u WC-u? Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam Zorica Marković. Ja mogu da sedim i na k*rcu, a ko misli to, neka se nasisa k*rca. Nije me sramota, jer ne možemo da sedimo u pušionici sa 20 ljudi. Nije mi mesto u klozetu. Mesto mi nije tamo da dam svima do znanja. Osmane, imam visoko mišljenje o tebi, razočarao si me i to je to, hvala - poručila je besna Zorica.

- Nema na čemu i drugi put. Vidite kako se ponaša žena koja ne može da prihvati poraz... Da li bi drugi trebalo da me linčuju? Nije trebalo da se kači sa mnom, ona je žena, a ja sam ludak - prokomentarisao je Osman nakon Zoričinog odlaska iz studija.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.