NAPADNUTA VODITELJKA PINKA?! Htela uznemiravanje da PRIJAVI POLICIJI, pa joj napravili SAČEKUŠU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2023, 10:00

NAPADNUTA VODITELJKA "PINKA"?! Htela uznemiravanje da PRIJAVI POLICIJI, pa joj napravili SAČEKUŠU!

Podsećanja radi, nakon što je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković rekao da ne podržava koncert Desingerice i Pljugice, voditeljka je bila jedna od retkih osoba koje su iznele svoj stav na ovu temu.

Kako smo u poslednje vreme obimno pisali, s obzirom na prostor koji u medijima ta tema zauzima, najveći problem naše zemlje i zemalja regiona je taj koji će muzičar gde nastupati i da li uopšte svoje numere sme da izvede na sceni i pod kojim uslovima.

Neslavni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trend zamajac je uhvatio početkom leta, sa prvim festivalima i nastupima na otvorenom, a najveći deo negativne kritike odnosio se na Emu Radujko, Breskvicu, Sajsi MC, Desingericu i Pljugicu (koji je iz nekog razloga manje napadan o partnera Dragomira Despića).

Javnost je po ovom pitanju podeljena u dva tabora: jedan koji smatra da je muziku nemoguće zabraniti i omeđiti opresijom, i drugi koji smatraju da ovakva muzika omladinu kvari.

Popularna voditeljka Jovana Jeremić je napadnuta zbog toga što je javno rekla kako ne podržava skandalozne izvođače Desingericu i Pljugicu, prenosi "Svet". Iako na nastupima bacaju mokre čarape na decu i udaraju publiku patikama po glavi, oni imaju veliki broj fanova i pune klubove širom regiona, zbog čega se Jovana našla na meti prozivki, pretnji i uznemiravanja.

A post shared by Dragomir Despic DesingericaDesign (@dragomirdespic_design)

- Jovani su neki klinci prišli na ulici, bukvalno su joj napravili sačekušu i napali je zbog toga što je loše pričala o Desingerici i Pljugici. Jovana im je očitala bukvicu i rekla da će ih prijaviti policiji. Mislim da nije to uradila, ali nije joj bilo prijatno. Pa kakvi mogu da budu ti klinci, kad su im ova dvojica idoli. Ne plaši se Jovana nikog, ona što misli, to i kaže - prenosi za "Svet" dobro obavešten izvor.

Podsećanja radi, nakon što je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković rekao da ne podržava koncert Desingerice i Pljugice, voditeljka je bila jedna od retkih osoba koje su iznele svoj stav na ovu temu.

- Ja znam šta je Draško želeo. I jednim delom ga apsolutno razumem. Ne može da bude normalno da neko udara patikom u glavu na nastupu ili mokrom čarapom i da svi ćčute. Ljudi, to nam truje naciju, pričamo realno! Pevači moraju da povedu računa. Dosta je bilo sa tim pozivanjem dece na drogu, blud, nemoral, razvrat. Milsim da je tome odzvonilo. Nenormalno je da nekoga gađaju mokrom čarapom na nastupu. To je čist satanizam, glorifikovanje zla kroz pesme... Moraju da povedu računa o svojim tekstovima. Glorifikovanje zla, satane, to je nedopustivo - istakla je Jovana u emisiji, a sličnog stava bili su i Sloba Radanović i Katarina Živković.

- Ona se loži na nas, Jovana je moja ljubav. Ne mogu ja da pričam ništa loše za nju, gotivim je - odgovorio je Desingerica odmah voditeljki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.