NAPADNUTA TARA SIMOV - Nepoznati muškarac vređao, pa nasrnuo na bivšu rijaliti učesnicu: HOROR zabeležile kamere (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 21:53

NAPADNUTA TARA SIMOV - Nepoznati muškarac vređao, pa nasrnuo na bivšu rijaliti učesnicu: HOROR zabeležile kamere (VIDEO)

Simova je bila vidno potresena i šokirana situacijom.
Bivša zadrugarka Tara Simov se već duže vreme povukla iz javnosti, ali uživao u najlepšoj ulozi - ulozi majke. Ipak, ona se nedavno našla u jednoj neprijatnoj situaciji.
Naime, u trenutku kada je Tara izlazila sa jedne televizije i krenula ka svom automobilu, nepoznati muškarac joj je išao u susret i bez ikakvog razloga krenuo da joj dobacuje vulgarne reči i uvrede, te se sve vreme oblizivao.
Simova je u tom trenutku reagovala i pitala ga “o čemu se radi”, nakon čega je on nasrnuo na nju. Srećom, Tarin dečko, Danilo Raičević nalazio se u neposrednoj blizini, te je priskočio u pomoć svojoj partnerki i odbranio je.
...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.