NAPADNUTA Mensurova bivša devojka: Odmah PRIJAVILA SLUČAJ i zatražila hitnu pomoć, trpela torturu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 14:12

NAPADNUTA Mensurova bivša devojka: Odmah PRIJAVILA SLUČAJ i zatražila hitnu pomoć, trpela torturu

Sve otkrila javnosti!

Bivša zadrugarka Milica Veselinović svojim učešćem u petoj i šestoj sezoni rijalitija "Zadruga" privukla je mnogo simpatija i pažnju javnosti.

Milica je imala jako turbulente ljubavne odnose. Mnogi je i dalje povezuju sa bivšim dečkom, zgodnim Mensurom Ajdarpašićem, koji trenutno boravi na velelepnom imanju u Šimanovcima, gde su se oni i upoznali.

Njih dvoje su nakon godinu dana imali suočavanje u "Eliti" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad je Milica imala ulogu Drveta mudrosti, pa je na taj način obavila razgovor sa njim, a on je pobesneo kad je shvatio da se ona krije iza toga. Nekoliko dana potom je pravio haos i pretio da će napustiti rijaliti.

A post shared by Milica Veselinović 🌺 (@milica_veselinovic_official)

Otkako se to desilo mnogi se pitanju i nagađaju kad će Milica postatio deo "Elite" i da li će uopšte da zakuca na vrata Bele kuće. Ona se nedavno oglasila na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram i svoje pratioce ostavila u šoku. Milica je napadnuta od strane "hejtera", koji su napravili lažan profil i krenuli da se predstavljaju u njeno ime, zbog čega ona trpi torturu.

- Predstavlja se u moje ime. Prijavite profil. Ja vam adresa za lečenje kompleksa nisam! - napisala je Milica Veselinović i zamolila fanove da odmah prijave taj profil.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.