NAMERNO TO RADI KAD NISAM TU! David OKRIVIO Janjuša da i dalje aludira na PROŠLOST sa Anom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAMERNO TO RADI KAD NISAM TU! David OKRIVIO Janjuša da i dalje aludira na PROŠLOST sa Anom! (VIDEO)

Haos za crnim stolom!

Tokom današnjeg dana nastavljena je emisija "Gledanje snimaka". Jedan od klipova koji je pušten zadrugarima bio je razgovor Ane Korać i Marka Janjuševića Janjuša, što je ponovo skrenulo pažnju na odnos zadrugaram koji su dovođeni u vezu tokom prve sezone "Zadruge".

- Primetio sam da Janjuš čeka da ja odem, da bi se obratio Ani i da bih ja ispao ljubomoran, jasno je kao dan. Pričao sam sa Anom i ona mi je to potvrdila. Janjuš nema obzira >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prema meni - rekao je Dragojević.

- Uopšte nije tačno da čekam Davida da ode, da bih pričao sa Anom. Ništa nisam loše uradio, ja se šalim sa Koraćevom. Navikao sam da se tako šalim sa njom, ako Ana neće da razgovaramo do kraja rijalitija, nećemo razgovarati, sve je okej - objasnio je Janjuš.

- Meni ne pada na pamet da budem ovde neka mutava i da ni sa kim ne pričam, jer sam verena. Ako sam verena, neću da budem stub, niti saksija, želim da se družim sa ljudima. Zbog čega da iznapušavam Janjuša, kada mi ništa loše nije uradio - istakla je Koraćeva.

- Rekao sam Ani da ne bude stub, već da ima normalnu komunikaciju sa Janjušem. On je kriv, on joj se obratio, vidi se da mu je kulturno odgovorila i nastavila da se šminka, sasvim normalno - dodao je Dragojević.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.