NAMAGARČIO SVE! NAJNOVIJA OBJAVA BILALA BRAJLOVIĆA! Pokazao stomak nakon što je Maji pretio SAMOUBISTVOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 12:44

NAMAGARČIO SVE! NAJNOVIJA OBJAVA BILALA BRAJLOVIĆA! Pokazao stomak nakon što je Maji pretio SAMOUBISTVOM!

Bilal Brajlović pokazao svoje telo nakon što je Maji rekao da se povredio i krvari!

Maja Marinković je tokom gostovanja u emisiji "Narod pita" sa svojim bivšim dečkom i zadrugarom Markom Janjuševićem Janjušem, proživela pravu dramu od strane Bilala Brajlovića sa kojim je raskinula (detaljnije pročitajte OVDE).

Maja je objavila sve prpiske u kojima joj Bilal preti da će izvršiti samoubistvo, a kako je naveo na kraju, on je završio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u bolnici, jer je naneo sebi povrede, a sve zbog sumnje da je Maja bila sa Janjušem intimna to veče.

Marinkovićeva je potopm iznela da nije imala podršku od njegove porodice po verskoj osnovi, te da su je pitali da pređe u Islam, a onda se oglasio i on i porekao sve.

Sada se Bilal ponovo oglasio i objavio video iz bazena, a pošto je snimio i svoje nago telo, na njemu nema nijedna povreda koje je on pominjao u Majinoj prepisci u kojoj je rekao da krvari i da je u bolnici.

Da li je on uspeo da izmanipuliše Majom, ali i medijima zarad nekog svog cilja, ostaje da ispratimo, ali jedno je sigurno, a to je da je Bilal odlično i uživa na bazenu, za sve one koji su se zaista zabrinuli za bivšeg zadrugara i sada već bivšeg dečka Maje Marinković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.