NAKON VESTI O RASKIDU CARA I ALEKS, OGLASILA SE I DALILA - obratila se direktno njoj i najavila slavlje

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 18:10

NAKON VESTI O RASKIDU CARA I ALEKS, OGLASILA SE I DALILA - obratila se direktno njoj i najavila slavlje

U rukama skupoceni šampanjac.

Dalila Dragojević je, kako je više puta istakla, završial sa karijerom i sada vredno gradi svoj psolovni život kao voditeljka na Hajp televiziji.

Ipak, repovi prošlosti se ne brišu tako lako pa Dragojevićku i dalje svi povezuju sa rijaliti učesnicima i dramama koje se dešavaju u njihovim životima.

Tako je i sada kada mediji bruje o raskidu između njenog bivšeg momka Filipa Cara i Aleks Nikolić, koja je bila devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dalinog bivšeg supruga Dejana Dragojevića.

Aleks je izbrisala sve zajedničke slike koje je imala sa Carem na svojoj Instagram stranici, a oboje su se otpratili i sa ove društvene mreže ali i sa Tiktoka, gde su oboje ovih nedelja bili zauzeti moleći za tapkanje i giftove.

Pošto se nijedno ni drugo još uvek nije zvanično oglašavala povodom njihovog raskida. Stoga su sve oči uprte prema njihovim bivšim parnerima Dalili dragojević i Dejanu dragojeviću.

Dalila se niej uopšte oglašavala povodom veze Cara i Aleksandre Nikolić. Kako je sama isticala momak iz Crikvenice je samo njena greška iz prošlosti.

Sada nakon vesti o njihovom raskidu indirektno je potvrdila svoj izneti stav. Ona je okačila stori an kome se vidi njen pasoš, avionske karte i svakojaka luksuzna garderoba koju je pazarila na svom dobro zasluženom letovanju.

Dalila za sad ostaje pri svome ranije iznesenom stavu da je Car više ne zanima.    

Ona se na sledećem storiju obratila svojoj drugarici Marijani Zonjić. Na slici je uslikala bocu luksuznog šampanjca.

- Drugarice da li može ice rose većeras - stoji u objavi.

Izgleda da će Dalila lepo da proslavi večeras.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.