NAKON VESTI DA SE RAZVODI, USLEDIO NOVI ŠOK! Saša Joksimović sada upropastio odmor zakonitoj supruzi

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 22:54

NAKON VESTI DA SE RAZVODI, USLEDIO NOVI ŠOK! Saša Joksimović sada upropastio odmor zakonitoj supruzi

Sve je rkenulo po zlu...

Glumac Saša Joksimović nije želeo da komentariše svoju objavu na društvenoj mreži Instagram, u kojoj je napisao da se navodno razvodi od supruge, sve do sada.

Naime, on se dotakao i te teme i priznao da je to njihova interna šala "koja je otišla predaleko".

- Desilo se to da se napravila priča o razvodu preko “Instagrama”. Malo je glupo na taj način okončati život koji je trajao 22 godine. Kad se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posvađamo ili sporečkamo, imamo internu šalu da kažemo: "Izvini se, inače sad stavljam na stori". Moj telefon se razbio i ta objava je "visila" dva sata bez preke potrebe - rekao je on i dodao da je taj njegov potez bio nesporazum.

Joksimović je otkrio i kako je njegova supruga reagovala kada je videla naslove u medijima.

Još više se iznervirala. Mislim da joj je preseo odmor - rekao je on, a potom i otkrio šta se u tom trenutku zapravo dešavalo:

- Da je bila ovde, verovatno se ne bi ni desilo. Mi smo kulturan par da se na taj način "spuštamo". Zapravo, ja sam joj spremao jedno veliko iznenađenje i, nažalost, baš je iznenadio – nečim što se promenilo za 180 stepeni. Izvini, ljubo. Tako se zovemo. A "bu" je skraćenica od "bubavi" već 22 godine. Preraslo je u "bu" i "ljubo" - priznao je on za magazin "Stori".

Podsetimo, glumac Saša Joksimović prošle nedelje objavio je status na Instagramu zbog kojeg su svi pomislili da se razvodi o supruge Nevene.

- Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata. No comment! – napisao je glumac, a potom obrisao objavu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.