NAKON UŽASNE DRAME: Soraja je promenila LOKACIJU, nije više u Americi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2018, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON UŽASNE DRAME: Soraja je promenila LOKACIJU, nije više u Americi! (FOTO)

Ne gubi vreme.

Starleta Soraja Vučelić pre nešto više od nedelju dana vraćena je sa granice kada je iz Crne Gore pokušala da uđe u Srbiju, budući da joj je zabranjen ulazak u našu zemlju. Od tada joj se izgubio svaki trag, policija je sumnjala da je u inostranstvu, dok su njeni prijatelji tvrdili da je nestala, a mnogi su pomišljali na najgore.

Posle više od deset dana ćutanja, Soraja se konačno oglasila na Instagramu, na kom je osvanula još jedna njena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izazovna fotka koja dokazuje da je starleta više nego dobro. Naime, ona se nalazila u Kaliforniji, odakle je postavila nekoliko fotografija na društvenim mrežama.

Međutim, čini se da je partijanju došao kraj.

Ona se vratila u Evropu, ali ne i u Srbiju, već je otišla u Španiju odakle je postavila provokativnu fotografiju u kupaćem kostimu.

Lokacije menja, ali ne i stil. Ogroman dekolte je i dalje u pravom planu.

ZANEMEĆETE! DAKLE, ZANEMEĆETE OD ŠOKA! Nestala je pre 20 godina, a Ekstra Nena danas izgleda... Bože, da li je moguće?! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.