NAKON TUČE, VRATIO SE U PRATNJI OBEZBEĐENJA! Tomović najavio PAKAO novom takmičaru: GINEŠ večeras!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2021, 09:03

NAKON TUČE, VRATIO SE U PRATNJI OBEZBEĐENJA! Tomović najavio PAKAO novom takmičaru: "GINEŠ večeras!"

Niko nije mogao da ga smiri!

Sinoć se na velelepno imanje u Šimanovcima uselio novi takmičar, Danijel Višić, koji je na samom ulasku napravio haos. U razgovoru u studiju sa novinarima Danijel je izjavio da je Vladimir Tomović gej, što je on imao prilike da čuje u Beloj kući. Odmah po izlasku iz automobila dočekao ga je Tomović koji se sa njim i fizički obračunao (više o tome klikom OVDE).

Nakon što ga je ščepao za vrat, reagovali su zadrugari koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ih odmah razdvojili. Potom se zaleteo na njega, ali je Danijel uspeo da izbegne udarac. Nakon fizičkog obračuna, obezbeđenje je izvelo Vladimira sa imanja. Po povratku u Belu kuću, on je nastavio sukob sa novim učesnikom, a obezbeđenje je sve vreme dežuralo. Tomović je rešio da se malo prošeta po imanju kako bi se smirio nakon žestokog sukoba.

- Gineš večeras, videćeš! - pretio je Tomović.

- Smiri se, vidi mu se po faci da je ljigav - rekao mu je Car.

- Kristijane, mogao je on da priča ovde u svađi da sam ja gej, nemam ništa protiv, ali da mi govori u studiju kako cela Crna Gora zna... nije svestan šta ću mu napraviti ovde - nastavljao je Tomović da besni.

- Samo verbalno - savetovao ga je Kristijan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.