NAKON ŠTO JE LUNA SINOĆ NASRNULA NA MIKSI: Vidite šta je danas uradila Kockareva! Kijevci u TRANSU

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2018, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON ŠTO JE LUNA SINOĆ NASRNULA NA MIKSI: Vidite šta je danas uradila Kockareva! Kijevci u TRANSU

Pobednica "Zadruge".

Druga sezona rijalitija "Zadruga" ušla je sinoć u dramatičnu fazu nakon što je izbio haos između Lune Đogani, Miljane Kulić i Mirka Gavrića koji je na kraju napustio šou uz potpis da garantuje da će produkciji isplatiti 50.000 evra.

Došlo je čak i do fizičkog kontakta između Lune i Miljane, nakon što je blogerka nasrnula na Nišlijku jer ju je majku Anabelu Atijas nazivala - Razijom.

Đoganijeva tako nastavlja u istom stilu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i drugu sezonu, baš kao što je to bio slučaj u prvoj - da bude u centru pažnje i skandala. A odjeci svađa iz prvog serijala zbog ljubavnog trougla sa pobednicom Kristinom Kijom Kockar i Slobom Radanovićem, kao da se prelamaju na drugi.

Zato bi mnogi sigurno voleli da vide Kijin komentar na sinoćna dešavanja u Šimanovcima, ali ona to ipak izbegava. Na Instagramu nije iznosila mišljenja o tom događaju, ali je zato podigla njene "kijevce" u trans direktnom porukom upućenom njima.

- Kijevci samo jako - poručila je pobednica "Zadruge" uz neizostavnu lubenicu. Kao da je ne zanima šta drugi misle, isticanjem zahvalnosti prema onima koji je podržavaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.