NAKON ŠTO JE IZBAČENA IZ STANA, GLUMICA ZAVRŠILA U DOMU: Razbolela se - Spala na 39 kilograma!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 08:41

NAKON ŠTO JE IZBAČENA IZ STANA, GLUMICA ZAVRŠILA U DOMU: Razbolela se - Spala na 39 kilograma!

Prisetila se teških momenata!

Hrvatska glumica, Jadranka Matković progovorila je o teškom periodu u svom životu nakon što je pre pet godina izbačena iz svog stana u Zagrebu, a potom se i teško razbolela.

Kako je sama istakla, razbolela se zbog svega što ju je snašlo u životu i teških momenata nakon što je izbačena iz stana.

- Jedan mi je lekar savetovao da izbacim to iz glave jer, kada počnem vraćati film i razmišljati o tome, stvarno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me dovodi do ivice ludila. Razbolela sam se, uništavalo me to, sve dok nisam spala na 39 kilograma i završila u bolnici. Nemoć da išta učinim bila je nepodnošljiva, zato sam i otišla u dom - rekla je za Večernji list.

Jadranka sada živi u jednom domu za stare i ističe da joj je na tom mestu dobro.

- Svi su fenomenalni! Negovatelji, kuvarice, čistačice, servirke, svi se jako lepo brinu o nama. Neočekivano su dobri, svaka im čast - kazala je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.