NAKON SKANDALOZNIH BATINA, OGLASIO SE GLUMAC KOJI JE PRETRPEO TEŠKE POVREDE! ŠOKIRAN SAM dokle je sve otišlo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2021, 14:43

NAKON SKANDALOZNIH BATINA, OGLASIO SE GLUMAC KOJI JE PRETRPEO TEŠKE POVREDE! "ŠOKIRAN SAM dokle je sve otišlo!"

Na glumca je nasrnuo četrdesetogodišnji muškarac iz razloga što je Davidović u seriji tukao njegovog omiljenog junaka!

Miljan Davidović, glumac, koji tumači lik Janka Markovića u domaćoj seriji "Igra sudbine" juče je pretučen.

Naime na glumca je nasrnuo četrdesetogodišnji muškarac iz razloga što je Davidović u seriji tukao njegovog omiljenog junaka.

- Tukao me čovek koji prati seriju, šokiran sam dokle sve ide. Zar zbog serije da se tučemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na ulici? Ispred roštiljnice me je napao, videću da dam izjavu u policiji - kaže Miljan.

- Nisam još prijavio policiji slučaj, ali hoću, nakon toga ću ići da dam izjavu. Ne znam ko je čovek i tukao me je samo iz razloga što sam negativac u seriji.

U hit seriji, koja se emituje na Prvoj TV, Janko je glavni Matijin saradnik u mnogim mutnim radnjama. Ono što je publici teško da razluči jeste razlika između fikcije i stvarnog života, te tako često ne mogu da shvate da se Matea Milosavljević, koja u seriji tumači lik Sofije Šubarević, i Olja Lević, poznatija kao Mila, privatno odlično slažu i druže.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nakon batina koje je dobio Miljan, OGLASIO SE Vladan Savić, zbog kog je IZBIO INCIDENT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2021

Čeka se reakcija produkcije!..Miljan Davidović, glumac, koji tumači lik Janka Markovića u domaćoj seriji "Igra sudbine" juče je pretučen...Naime na glumca je nasrnuo četrdesetogodišnji muškarac iz razloga što je Davidović u seriji tukao njegovog omiljenog junaka Vladana Savića...Redakcija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.