NAKON RASKIDA MATORA OTKRILA ŠTA JOJ JE SANJA REKLA PRE ULASKA u rijaliti Samo mi je gore

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 12:10

NAKON RASKIDA MATORA OTKRILA ŠTA JOJ JE SANJA REKLA PRE ULASKA u rijaliti "Samo mi je gore"

I dalje priča o njoj.

Jovana Tomić Matora i ovog jutra prvo je pričala o svojoj bivšoj devojci Sanji Stanković uz jutarnju kaficu sa Davidom Dragojevićem.

- Kako vreme odmiče, još gore mi je. Ne mora ona meni ništa da kaže, oni žive zajedno 100%. Još ovo vanredno stanje, ono čangrljanje u stanu što sam čula, on je. Ana mi je rekla da je imala dve intervencije, posle te jedne, mora da miruje, sigurno je bivši kod nje - rekla je Jovana Tomić Matora. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ona je meni govorila u karantinu kad smo bili "Šta god da ti se desi, ja neću ući, možeš da visiš sa plafona. Ali šta god da se desi, ja ću tebi biti podrška - besna je bila Matora.

- To je ono pomoći ću ti, dža bu, a u stvari - rekao je David.

Nakon svega Matora je istakla da želi da posle rijalitija sedne sa Sanjom i poragovara kako bi se razišle kao ljudi. Ona je ubeđena da je Stankovićeva ponovo u vezi sa bivšim verenikom.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Kako je novčanica od jednog dolara RASPLAKALA udovca (86): Čim sam je video znao sam - POSTOJI SUDBINA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.