NAKON P*RNO SKANDALA: Karleuša će za nastup dobijati ovu BASNOSLOVNU sumu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2019, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON P*RNO SKANDALA: Karleuša će za nastup dobijati ovu BASNOSLOVNU sumu?

Estradni menadžer spekuliše!

Posle najvećeg seks skandala u regionu cena nastupa Jelene Karleuše dostigla je basnoslovnu cifru.

Region su zapalile eksplicitne fotografije koje i dalje kolaju internetom, koje su navodno nastale tokom razgovora sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom.

DRAMA U KINI - JK NE ŽELI DA SE VRATI U SRBIJU: Dolaskom u Beograd rizikuje SVE!

Jedan od poznatijih estradnih menadžera upućenih u šoubiz dešavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Srbiji otkriva da bi cena nastupa pop dive sada mogla sada da iznosi i 50.000 evra.

DUŠKOV POTEZ ZAPANJIO SVE: Pogledajte ŠTA JE POKLONIO Karleuši! Ekskluzivne FOTKE

- Nikada niko u istoriji nije dobio ovoliku medijsku pažnju. Definitivno će biti najtraženija pevačica u zemlji, ali i dijaspori. Naravno, sada zavisi od nje da li će posle skandala koji je pretrpela moći da nastupa i koliko brzo, kao i da li će to želeti. Jedno je sigurno, ako bude želela, moći će da dobro unovči sve što se ovih dana dešava - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.