NAKON PRIZNANJA DA JE SPONZORUŠA, IZNELA ŠOK DETALJE! Iskoristila druga Ane Korać! Janjuš POBESNEO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON PRIZNANJA DA JE SPONZORUŠA, IZNELA ŠOK DETALJE! Iskoristila druga Ane Korać! Janjuš POBESNEO!

Bez blama.

Sinoć je bila još jedna u nizu zanimljivih emisija "Pitanja novinara". Tom prilikom izneseni su mnogi šokantni detalji iz privatnih života zadrugara.

Iva Grgurić progovorila o tome kako je sponzorisao hrvatski tajkun Marjan Šarić, ali i o svom prisnom odnosu sa drugarom Ane Korać, Sukijem. Novinar je upitao da pojasni odnos sa Sukijem s obzirom na to da je Tara Simov iznela neke detalje.

- Tara se verovatno čula sa Sukijem pre nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ulazila u rijaliti. E sad, kad budem iznela priču šta je bilo u naredna dva dana Suki će imati malo veći problem pošto ja imam dokaze na viberu. Pre ulaska ovde on i ja smo se čuli, dopisivali smo se. Pravdao mi se kako on nije ono što se piše po novinama, nisam čitala. Odgovarao mi je kao osoba, nije me podržao kad sam htela da uđem u Zadrugu. U Zrću sam upoznala Rebeku, on je u jednom klubu meni poslao moet. Ja sam mu se zahvalila, posle me zvao da budem gost na njegovoj večeri. Ja nisam znala da je Suki bio u konfliktu sa mojim bivšim dečkom. On je mene namerno zvao, jer je znao da smo raskinuli - počela je Iva.

- Ćuti, ne znaš koliko se blamiraš! - rekao je Janjuš.

- Bili smo na večeri na Krku u jednom restoranu i tu je on insistirao da nas konobar uslika. On je to stavio na Instagram nekih 10 minuta. Ja sam se šokirala, posvađala sam se sa njim. Odvezli smo se u njegov apartman, on je spavao ispod. Sledeće jutro sam se probudila, otišli smo na ručak, nakon toga smo se rastali. U međuvremenu sam rekla da kad zaradim hoću da radim zube, on je meni odmah rekao da dođem u Opatiju, da kliniku drži njegov najbolji prijatelj i da će mi to srediti za neku mizernu cenu. Poljubili smo se, da. Uglavnom, dogovor je bio da je pregled u sredu. Ja sam odsela u hotelu, on je platio. Nakon toga smo otišli na večeru, nakon toga smo bili u kafiću gde je on insistirao da prespava sa mnom u hotelskoj sobi - rekla je Iva i potom dodala:

- Nisam htela to, nisam imala interese na taj način. Samo sam htela da napravim zube i da palim svojim putem. I nakon toga kad sam ga odbila pred prijateljem, bio je srozan, naljutio se, rekao je njegov prijatelj da sam bezobrazan. Kao, zašto da ga pustim da ide nazad kad je on pio. Izbio je konflikt, ja sam otišla u sobu. Sledeće jutro smo se čuli i priča mi je bila mutna. Oni su izmislili priču da bi me uplašili, rečeno mi je da je Sukija zaustavila policija, merili su mu promil. Smestili su mu napad na službenu osobu. Meni je to izgledalo kao jedna iznuda koju su hteli da naprave, preplašila sam se, pretili su mi i ucenjivali. Ja ću to kao sve morati da nadoknadim, ja sam rekla da mi je žao... - rekla je Iva.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.