NAKON POSLEDNJEG SKANDALA U ELITI, OGLASILA SE BEBIČINA PORODICA  - o Miljani su opleli žestoko

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 14:12

NAKON POSLEDNJEG SKANDALA U ELITI, OGLASILA SE BEBIČINA PORODICA - o Miljani su opleli žestoko

Ne žele da čuju za nju.

Učešće Nenada Macanovića Bebice itekako privlači pažnju gledalaca jer je pokazao svoju drugu stranu nakon što je u rijalitiju solo igrač, a ne dečko Miljane Kulić. Ipak, Nenad kao emotivan tip nije mogao da obuzda srce, te mu je pažnju privukla Teodora Delić.

U ranim jutarnjim časovima dogodio se novi skadnal kada je Bebica javno podržao Jovanu Tomić Matoru u njenom priznanju da će svedočiti protiv Miljane da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi joj Ivan Marinković oduzeo sina Željka.

Pink.rs stupio je u kontakt sa Bebicinim zetom koji je prokomentarisao njegovo učešće, ali i odnos sa bivšom devojkom Miljanom kao i potencijalnoj vezi sa Teodorom.

- Što se Miljane tiče moje mišljenje znate, drago mi je da više nije u tom odnosu i svaka mi je bolja od nje - rekao je kratko.

Naravno, nisu mogli da ga ne pitaju kako komentariše njegov odnos sa Teodorom Delić pošto je Nenad i sam priznao emocije i oktrio da se nada da će uploviti u emotivan odnos, a takođe je prokomentarisao i povezivanje pomenute učesnice sa Radomirom Marinkovićem Takijem.

Ne poznajem devojku, oči joj uživo nisam video, ali okej mi je, bolja je od Miljane. To povezivanje, pa znate kako, svako od učesnika je bio sa nekim ako tako gledamo - rekao je zet.

Osvrnuo se i na Macanovićevo učešće i otkrio da je ponosan što je poslušao njegov savet i manuo se Miljane. Smatra da je Bebica odlično startovao u "Eliti" i da samo tako treba da nastavi.

- Nenada mnogo cenim, savetovao sam ga pre ulaska i drago mi je da me je poslušao. Odlično igra za sad - izjavio je zet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.