NAKON PERIPETIJA SA KIJOM KOCKAR, Sloba konačno progovorio o svom EMOTIVNOM STATUSU: Evo sa kim ide na odmor

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON PERIPETIJA SA KIJOM KOCKAR, Sloba konačno progovorio o svom EMOTIVNOM STATUSU: Evo sa kim ide na odmor

Ovim je rekao sve.

Bivši zadrugar i pevač Slobodan Radanović nedavno je bio u žiži javnosti zbog sukoba sa bivšom suprugom Kristinom - Kijom Kockar. On priznaje da je umoran od svega i da mu je preko potreban odmor.

Sloba Radanović u proteklom periodu radio je punom parom. Nastupa svakog vikenda, a osim toga, snimio je spot za novu pesmu koju će uskoro izdati. Od mnogobrojnih obaveza pevač je vidno umoran.

- Promukao sam, nastupao sam, a i neispavan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam hronično. Jedva čekam odmor da se baš lepo odmorim. Bitno mi je da sam otpevao novu pesmu, pre toga je sve bilo okej, glas mi je pukao pošto sam je snimio. Što se tiče pesme, čim sve bude namontirano, ugledaće svetlost dana - kaže Sloba.

🎭 . @marko21arsic

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on Oct 30, 2019 at 12:28pm PDT

Na pitanje da li već planira destinaciju za odmor, pevač odgovara:

- Nije mi primarna destinacija, već mi je primarno da odem, odmorim glavu i isključim se od svega. Sve ću to u dva, tri dana da organizujem.

Pevač je upitan da li će ići sa lepšom polovinom, ili ipak sam.

- Ništa ne dolazi u obzir, pa ni žene. Nisam se zaljubio u međuvremenu, niti trenutno radim na tom polju. Mnogo sam se poslu posvetio, nastupima i trenutno završavam pesmu i spotove. Na privatnom planu sam imao peripetije i trenutno sam okupiran drugim stvarima. Mislim da zaljubljenost dolazi sama po sebi - iskren je mladi pevač.

Njegova majka Draginja uskoro bi trebalo da ide na operaciju, a pevač je sve vreme uz nju i pruža joj maksimalnu podršku.

I kad nigde drugde nisi, u kući svojih roditelja si uvek dobrodošao. 💙👨‍👩‍👦 #mother #family #peace

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on Oct 28, 2019 at 9:55am PDT

- Mama je dobro, operacija treba da bude uskoro. Ne znam tačno kada, uskoro ide na završne preglede.

Sloba se nedavno našao na istom događaju na kojem su bile njegova bivša supruga Kija Kockar, kao i bivša devojka Luna Đogani. Tom prilikom rekao je da nema problem da se susretne ni sa jednom, ni sa drugom, jer su svi javne ličnosti.

- Ne plašim se nikoga i došao sam ovde da ispoštujem domaćine. Nadam se da se obe dobro provode. Od toga što se desilo je prošlo skoro dve godine... Vodim se time da svako treba da nastavi da vodi svoj život onako kako treba. Ako nam se putevi susretnu... Javne ličnosti smo svi, tako da ćemo se susretati još sigurno 300 puta. Zamisli da svaki put to pravi problem - rekao je tada Sloba.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.