NAKON OPERACIJE OD RAKA: Pogledajte prvu sliku bivše zadrugarke posle izlaska iz bolnice (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON OPERACIJE OD RAKA: Pogledajte prvu sliku bivše zadrugarke posle izlaska iz bolnice (FOTO)

Ne predaje se!

Folk pevačica Nada Obrić treći put je dobila bitku protiv najteže bolesti.

Podsetimo, ona je u prošlosti operisala kancer materice i mladeža, dok se nedavno podvrgla operaciji budući da joj se rak vratio.

Nada je pre nekoliko dana operisala bešiku, a, kako sama kaže, oseća se dobro. Ona je na Instagramu objavila prve fotke posle izlaska iz bolnice i još jednom pokazala da se ne predaje.

A post shared by Nada Obric (@obricnada) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Aug 26, 2019 at 12:13pm PDT

- Nadam se da mi se neće vratiti četvrti put. Valjda sam se odužila Bogu - izjavila je Obrićeva ranije za Telegraf.rs, sa osmehom na licu.

- Moj otac je umro od karcinoma pluća, tako da sam i sa njim prolazila sve to. Postojali su momenti kada sam mislila da ću umreti, i tada sam plakala potoke suza i mislila samo na to kako ću ćerki da saopštim istinu. Videla sam vlastitu sahranu, ko mi drži govore... Ipak, ne dam se dugo crnim mislima. Ne okružujem se negativnim ljudima i ne dopuštam da do mene dođu negativne priče. Pozitivna sam po prirodi i to mi pomaže da idem uvek napred - zaključila je pevačica.

A post shared by Nada Obric (@obricnada) on Aug 26, 2019 at 12:14pm PDT

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.