NAKON ODNOSA BRIŠE KRV OD MENSTRUACIJE SA POSTELJINE! Oglasila se Mina, pa žestoko odbrusila Maji

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2021, 22:46

"NAKON ODNOSA BRIŠE KRV OD MENSTRUACIJE SA POSTELJINE!" Oglasila se Mina, pa žestoko odbrusila Maji

Žestoke reči!

Zadrugarima je danas pušten klip na kojem su oni imali priliku da vide razgovor između Filipa Cara i zadrugara, gde Car opisuje i hvali bivšu devojku Minu Vrbaški, što se Maji Marinković nimalo nije dopalo, te je iskoristila priliku da potkači Minu.

- Mina je stvarno lepa i privlačna devojka, ali samim tim kad na sebe staviš cenu, ti si za mene drugačija devojka, to je to - rekla je Maja, a sada se oglasila i Mina.

- Maju uvek i samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja bolim! Ne znam do kada misli da lupeta o tome čime se ja bavim i koliko koštam! Pa evo da joj pojasnim! Bivši rijaliti učesnik, aktuelna rijaliti zvezda, početnik u muzičkim i voditeljskim vodama! A da vidimo šta Maja radi ovih dana: snima scene eksplicitnog s*ksa usred bela dana pred svima, a nakon odnosa briše krv sa posteljine, jer je u ciklusu! Samo se nadam da će iz ove Zadruge izaći bar sa nešto novca, pa da naplatim sve pošteno na sudu - rekla je Mina za Pink.rs i dodala:

- A što se tiče moje bivše greške ili Filipa Cara... Pa znam ja da sam rak rana i božanstvo, čovek me je onoliko molio da mu se vratim! Ali to je prošlost koja me zaista više ne zanima i nemam više komentara što se tiče njega! Ne znam odakle dečku toliko samopouzdanje i ideja da bi se ja mirila sa njim?! On je sada tačno na mestu na kojem pripada i sa osobom je kakvu zaslužuje! Što bi rekli - našla krpa zakrpu i ne bi ja tu ništa dirala!

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.