NAKON NAPADA NAPUSTIO KUĆU! Slobina i Kijina ŽESTOKA svađa - urlao, bacio flašu, a onda... HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2018, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON NAPADA NAPUSTIO KUĆU! Slobina i Kijina ŽESTOKA svađa - urlao, bacio flašu, a onda... HAOS!

Udario na suprugu!

U toku grupnog sastanka u Beloj kući "Zadruge", došlo je do žestoke svađe kada su ukućani morali da odluče ko će od njih biti kažnjen, s obzirom na to da su ponovo prekršili pravilo oko spavanja.

Slobu Radanovića to je posebno razbesnelo, te je napustio sastanak zajedno sa svojom devojkom Lunom Đogani. Kristinu Kockar Kiju (njegovu i dalje zakonitu ženu) ovo je isprovociralo, te je došlo do verbalnog okršaja između njih.

- Mene, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ovih sedam meseci, niko ni na šta nije naterao. Meni se non-stop spava. Ja sam non-stop umoran. To ko ne razume šta se meni dogodilo ovde... Nikome se nije dogodilo! Ni Kristini, ni Luni! Jeste i njima je teško, ali... - vikao je Radanović.

Kiju je ovo iznerviralo te mu je odgovorila:

- Je l' me za*ebavaš? U pravu si! - bila je ironična Kija.

- E, aj prekini više! Ti si uvek najbolja! U redu je! Ja pričam svoje mišljenje! Jesam te prekidao? Nisam! - nastavio je sa vikom Sloba.

U raspravu se umešala i Saška Karan, što je Slobodana dodatno izbacilo iz takta, te je zbog čega je bacio flašu koju je držao u ruci, a zatim se posvađao ponovo sa Kijom, kada je na njegovu izjavu kako nema ništa, ona odgovorila: "pomoćiću ti ja".

Radanovića je ovo potpuno izvelo iz takta, te je napustio Belu kuću.

Celu svađu možete pogledati u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.