NAKON NAPADA NA DOROTEU, BOJANA I STANIJU: Zadrugari TRLJAJU OČI - Vladimir OPET ishitreno reagovao! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2018, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON NAPADA NA DOROTEU, BOJANA I STANIJU: Zadrugari TRLJAJU OČI - Vladimir OPET ishitreno reagovao! (VIDEO)

Niko nije očekivao ovaj potez od Tomovića.

Dorotea Jovanović i Vladimir Tomović imali su žestok konflikt u toku dana, a koji je uzrokovao i njegovu svađu sa devojkom Stanijom Dobrojević.

U međuvremenu je došlo i do konflikta sa Bojanom Gaćešom, pa je u Beloj kući zbog toga zavladala velika tenzija. Ipak, sve je počelo od Dorotee...

Pogledajte rezultate

- Dorotea je pomenula moju porodicu, nije ih uvredila, ali ih je pomenula. Svi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo toliko inteligentni da se svađamo na bilo koji način. Ja sam preterao, jer, jednostavno nekim ljudima mora a bude jasno da postoji limit i granica do koje se ide. Dorotea i ja imamo neki problem u vazduhu, ja ću da se potrudim da to promenim, jer ne mogu da dozvolim da budem agresivac prema ženama - rekao je Vladimir.

- Ja nisam imala nameru da uvredim, samo sam ga pitala kako bi njemu bilo da neko pominje njegovu porodicu. Teško mi je palo što je moja mama gledala scenu i to je to - rekla je Dorotea.

Pogledajte kako se rađa harmonija između ovo dvoje, ali i Stanijinu reakciju. Zadrugari su trljali oči jer se Tomović nije nikada nikome izvinio.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", pročitajte ih OVDE!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.