NAKON KRŠENJA PRAVILA, IZABRAN NOVI VOĐA: Pravi šok, mali PRESEDAN! Bolje da se NISTE ni rodili

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2018, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON KRŠENJA PRAVILA, IZABRAN NOVI VOĐA: Pravi šok, mali PRESEDAN! Bolje da se NISTE ni rodili

Kreće nova nedelja.

Sinoć je iz rijalitija "Zadruga" izbačen Ervin Mujaković koga je u glasanju nadjačao Bane Čolak koji je i pobedio u igri i tako duplirao glasove.

SLAVLJE U PORODICI DRAGOJEVIĆ: Stiglo i pismo u Belu kuću sa ZVANIČNIM saopštenjem

NE ZNAM KAKAV JOJ JE MUŽ, ALI SU SLATKI: Njih dvoje na krevetu, usred noći - usnimljeni u KRUPNOM KADRU (VIDEO)

On navodno nije znao kako dogovaranje o novom vođi nije dozvoljeno, te ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sinoć posle izbacivanja voditeljka Dušica Jakovljević navela da prizna da je to bio Lazar Čolić Zola. Šta je na kraju napisao Ervin, zadrugari su otkrili danas kada je proglašen novi vođa umesto prekaljenog "funkcionera" Lepog Miće.

- Gospodo draga, nadam se da vas nisam mnogo maltretirao. Hvala vam što ste bili uz mene na ovom zadatku. Znate da što se mene tiče niste trebali da se rodite i da ste greškom ovde, ali šta da radimo - oprostio se u sebi svojstvene šale Lepi Mića od funkcije, ali ne zadugo.

- Dragi zadrugari, vreme provedeno sa vama mi je brzo prošlo i bilo mi je baš dobro. Nadam se da se nećete ljutiti na mene, a za vođu postavljam Lepog Miću - pisalo je u Ervinovom pismu koje je pročitala Ana Korać.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.