NAKON JUČERAŠNJEG NAPUŠTANJA EMISIJE: Oglasio se Sloba - OVO što je poslao Kiji i hejterima ŠOKIRAĆE IH!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON JUČERAŠNJEG NAPUŠTANJA EMISIJE: Oglasio se Sloba - OVO što je poslao Kiji i hejterima ŠOKIRAĆE IH!

Dozlogrdilo mu!

Slobodan Radanović se prvo proslavio kao takmičar u Pinkovim zvezdama, a potom je privukao i veliku pažnju kao učesnik najgledanijeg rijalitija "Zadruga", u kojem je prevario svoju suprugu Kristinu Kockar sa blogerkom Lunom Đogani.

Zbog ovoga je naišao na mnoštvo osuda i kritika sa kojima je uspeo da se izbori i svoju karijeru podigne na zavidni nivo. Međutim, uvek ima onih koji ne znaju za meru, pa ga neki i dalje uznemiravaju na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama. To je počelo u još većoj meri nakon njegovog napuštanja emisije, u kojoj je bio sa Kijom. Da podsetimo, Kockareve je isprovocirala Slobodana rekavši mu da je Mirko Gavrić njegova bivša devojka.

Čini se da su mu dozlogrdilo, pa je svim hejterima odgovorio ironičnom porukom: "Ali ja vas sve volim."

AU! Procurio snimak iz zdanja Zadruge 2! Unutra - I ON! Uf, neverica ŠTA RADI - pogledajte OVO (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.