NAKON IZLASKA IZ ZADRUGE NATALIJA OTKRILA PRLJAV VEŠ ZADRUGARA: Nećete verovati šta rade

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2020, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON IZLASKA IZ ZADRUGE NATALIJA OTKRILA "PRLJAV VEŠ" ZADRUGARA: Nećete verovati šta rade

To joj je najviše smetalo.

Pevačica Natalija Ibraimov u nedlju je završila svoje takmičenje u "Zadruzi", jer je imala mali procenat glasova publike. Pevačica je sada otkrila kako se oseća van Bele kuće.

 - Ne mogu uopšte da se priviknem, nisam svesna da sam tu i sve vreme govorim Saniju "Što mi je nešto dosadno, što mi je mračno". Kao da nisam kod kuće, kao da sam u hotelu, prinose mi, donose mi... - ispričala je Natalija.

Ona je otkrila i šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj je teško palo u rijalitiju, s obzirom na to da je živela sa velikim brojem ljudi različitih karaktera.

- Meni je nespavanje bilo teško, krađa hrane, to mi je katastrofa, stalno moraš nešto da čuvaš, kašike, viljkušku, stalno nešto moraš da trpaš u pantalone. Ja sam, mislim, četiri i po meseca bila jedina osoba koja ni sa kim nije imala konflikt i svi su me gledali kao tampon zonu - rekla je Natalija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.