NAKON DOSTA VREMENA, OSETILA SAM SE ŽIVOM! Nikolina 40 dana nakon smrti muža OKRENULA LIST i donela važnu odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2022, 21:36

"NAKON DOSTA VREMENA, OSETILA SAM SE ŽIVOM!" Nikolina 40 dana nakon smrti muža OKRENULA LIST i donela važnu odluku

Novom objavom iznenadila pratioce

Prošlo je malo više od 40 dana otkako je suprug voditeljke Nikoline Pišek, istoričar Vidoje Ristović, preminuo, a ona je sada rešila da skine crninu.

Nikolina je objavila fotografiju u ciklama haljini, sa ružama na glavi i podelila sa svojim pratiocima kako se oseća.

- Ovako sam se od sada odlučila osećati! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja… Život teče. Znam ko ne bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želeo da se zarobim u tuzi i u zamci predavanja sudbini i znam ko ne bi želeo da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio… I tu sam, oslonac i stena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrednost. Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži verovatnosti; Istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja... Nakon dosta vremena osetila sam se tetošenom. I vraćenom u život. Vidimo se uskoro opet - napisala je Nikolina.

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.