NAKON ALFE, DOŠAO JE I TAJ DAN: Karleuša objavila prelepe vesti, masovne reakcije na mrežama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2023, 08:56

NAKON "ALFE", DOŠAO JE I TAJ DAN: Karleuša objavila prelepe vesti, masovne reakcije na mrežama!

Ovo je njena nedelja.

Pop diva Jelena Karleuša pre nekoliko dana izdala je album "Alfa" nakon punih 11 godina.

Novi album izazvao je veliku pažnju javnosti, a kako se na sam projekat čekalo dugo, i pevačica ga je godinama najavljivala kao "do sada neviđeno" i "revolucionarno" delo, i očekivanja su bila prilično visoka.

Jelena je zadovoljna dosadašnjim reakcijama, a gotovo svakodnevno na mrežama objavljuje da već ima milionske preglede na novim pesmama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iako joj je Jutjub kanal ugašen samo nekoliko dana pre objavljivanja albuma, pa je morala da napravi novi.

Sa izlaskom "Alfe" nije kraj pevačicinoj sreći. Za nju je i današnji dan veoma poseban, jer proslavlja 45. rođendan.

Karleuša je svoje fanove podsetila na ovaj specijalni dan, objavivši svoju sliku uz rečenicu "danas mi je rođendan k*čke".

U komentarima se nižu čestitke i lepe želje, a ova lavica u horoskopu, će svoj dan proslaviti u krugu porodice, najbližih prijatelja i saradnika.

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.